ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ

Фотосесия на открито - 150 лева (подходяща за деца над 1 година)

Ще съчетаем една приятна разходка в парка или друга локация, с весели игри и много снимки! Велосипеди, скейтбордове, топки и всякакви играчки са добре дошли :-) Ще получите минимум 70 обработени кадъра. За въпроси и свободни часове се свържете с нас.

 

 

ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА СЪБИТИЯ

Детски рожден ден - 150 лева

Независимо дали в детския клуб или във вашия дом, ще направим страхотни снимки на вашето дете и неговите малки приятели, на които вие и те да се радвате много след това. Ще получите минимум 100 снимки за 1 час заснемане. Ако желаете можем да останем и повече от един час (60 лева за всеки следващ час).

Снимки в детската градина/училището - 150 лева

Гледайте тържеството в детската градина или в училището на вашия малчуган, а ние ще го снимаме! Ще направим и много снимки на неговите приятели, които след това ще публикуваме в онлайн галерия, достъпна за всички родители :-) Цената е за 1 час. За детайлна информация и свободни часове се свържете с нас

Кръщене - 150 лева

Освен заснемането на самия ритуал, ще направим и красиви снимки преди и след Кръщенето, както с вас, така и самостоятелни на детенцето. Ще получите между 100-200 снимки. Цената е за 1 час. За детайлна информация и свободни часове се свържете с нас

Фотозаснемане в детски градини и детски клубове

Ако сте управител на детска градина, детски клуб или друго подобно заведение и желаете да се възползвате от нашите услуги, свържете се с нас за да договорим персонални условия.